top of page

MASAŽE u ritmu SUNCA

MASAŽE NA STOLU

Masaža na stolu je tretman kojim se dolazi u direktan kontakt s kožom uz upotrebu ulja. Ovisno o željama i potrebama klijenata, može se tretirati cijelo tijelo ili, ovisno o indikacijama, pojedini dijelovi tijela - noge, stopla, leđa, ruke, vrata, lica (parcijalna masaža).

 

Zbog brojnih pozitivnih učinaka, primjenjuje se u svrhu poboljšanja općeg stanja organizma (preventivno) ili za ublažavanje raznih tegoba.

 

I u jednom i drugom slučaju, krajnji cilj masaža je postizanje opuštenosti i psihofizičke ravnoteže koja omogućava primatelju lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti i manju podložnost raznim oblicima stresa.

 

Opuštajući ambijent i udobnost zajednički su elementi koji pridonose dobrom tretmanu. Uz pretpostavku da se u toplini svog doma osjećate najudobnije, na Vama je samo da se opustite jer naša usluga dolazi k vama na poziv.

Back Massage

Klasična / relax masaža

Klasični tretman prvenstveno je osmišljen kako bi oslobodio od fizičke i psihičke napetosti. 
Individualno je prilagođen svakom klijentu i ima brojne pozitivne učinke na tijelo i um: potiče cirkulaciju, ublažava bol, smanjuje napetost u mišićima, opušta i oslobađa od nakupljenog stresa.

Izvodi se na udobnom stolu za masažu, s pažljivo odabranim eteričnim uljima provjerene kvalitete, koji imaju blagotvorni učinak na zdravlje.

 

Klasična masaža kao takva, trenutno djeluje na raspoloženje i opće stanje cjelokupnog organizma, posebice ako se prakticira redovito.

 


Sportsko-medicinska masaža

 

Ovaj intenzivniji oblik masaže, dobar je odabir ne samo za sportaše ili osobe s određenim tegobama, već i za sve druge dinamičnije osobe koje imaju veći prag tolerancije na bol, te žele aktivniji i fokusiraniji pristup tijelu.

 

U ovom se tretmanu koristi cijeli spektar jakosti stiska (dokle god je to ugodno) s naglaskom na dijelove koji iziskuju više pažnje.

Djelovanje sportsko-medicinske masaže može biti preventivno ili se primjenjuje za ublažavanje postojećih tegoba tako da se prvo pronađe mjesto boli, nakon čega se dubinskim pokretima tretira ciljano područje.
 

Učinci sportsko-medicinske masaže se očituju u opuštanju napetih mišića i ublažavanju boli, poboljšanom protoku krvi i kisika u tijelu te boljoj pokretljivosti i gibljivosti zglobova.

 


Parcijalna masaža

 

Parcijalna masaža odnosi se na određeni dio tijela kojemu je posvećen cjelokupni tretman.

Ovim oblikom masaže najčešće se ciljano tretiraju problematični dijelovi tijela, ovisno o potrebama i kontraindikacijama primatelja.

I u ovom obliku tretmana traži se najadekvatniji pristup koji može pomoći u ublažavanju tegoba.

bottom of page