top of page

MASAŽE u ritmu SUNCA

Komunikacija dodirom

Dodir znači vezu, sigurnost, toplinu. Kroz dodir istražujemo, iskazujemo osjećaje, upoznajemo sebe i svijet. Dodir s našim unutarnjim suncem, kao i vanjski, fizički dodir, potiče nas da rastemo zdravo.

 

Toplina ljudskog dodira ima sposobnost opuštati i liječiti - on pojačava našu unutarnju energiju te djeluje direktno na regenerativnu sposobnost tijela, pomažući u samoiscjeljenju.

 

Masaža je sredstvo komunikacije dodirom, uzajamno davanje i primanje, dvosmjerni tok i međusobna razmjena energije. Za dobru masažu, stoga, nije dovoljan samo dobar par ruku.

 

Masaža će djelovati na svim razinama, ukoliko su i davatelj i primatelj u međusobnom, partnerskom odnosu povjerenja i poštovanja, a tada je i lako primijetiti razliku između usredotočenog dodira i onog mehaničkog.

Tretmani po vašoj mjeri

Masaže u ritmu Sunca maksimalno se prilagođavaju vašem ritmu - osim što pažljivo osluškuju vaše želje, one i prate vaše mogućnosti.

 

Svaki se tretman, prema osobnim preferencijama i savjetima terapeuta, kreira po vašoj mjeri, dajući vam potpunu slobodu u odabiru vrste tretmana koji vam se zatim, prilagođava prema vremenskom trajanju, ali i cjenovno.

 

Bilo da ste s blagodatima masaže već dobro upoznati ili ju želite iskušati po prvi put, obratite nam se s povjerenjem.

 

Prema Vašim preferencijama i željama, izaberite između nekoliko vrsta tretmana:

Dostupnost

Izabrali ste tretman. Što dalje?
Opustite se – naša usluga dolazi k vama na poziv!

 

Usluga je u potpunosti mobilna te po dogovoru s klijentima, maser u preferirano vrijeme dolazi u Vaš privatni / poslovni prostor.

 

Masaže u ritmu Sunca su ma

 

Imate pitanja? Za detalje i dogovor slobodno nas kontaktirajte.

Kontakt


Mob:
+385913223133

 

Mail: 
u.ritmu.sunca@gmail.com


Fb page:
Masaže u ritmu Sunca

Instagram:
u.ritmu.sunca

bottom of page